Gouwestad Makelaardij

Verkopen

Je kent je woning zelf het beste

Een huis verkopen is voor velen een emotioneel traject. Terecht, want je hebt er niet zelden heel wat jaren met heel veel plezier gewoond. En die woning met al die herinneringen ga je nu van de hand doen.

Wij helpen je graag in dit proces, maar we zorgen ervoor dat je zelf ook een rol hebt in het verkoopproces. Verkopen doen we als een team. Zo bepalen we natuurlijk samen de verkoopprijs en de verkoopstrategie, maar indien je dat wilt, horen we bijvoorbeeld graag van je, wat het leven in deze woning zo prettig maakt. Dat gebruiken wij bijvoorbeeld als informatie voor een aansprekende verkooptekst. Of je deelt actief mee op social media om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Uiteraard doen wij doen de rest, waarbij we er alles aan doen om het ingrijpende en toch wel tijdrovende proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld alleen al door bezichtigingen zo veel mogelijk op 1 dag te plannen, zodat je niet elke dag weer een compleet opgeruimd en schoongemaakt huis hoeft achter te laten. Wel zo fijn toch?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens bij ons binnen, of vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Gouwestad Makelaardij

Waarom verkopen via Gouwestad?

Een aangename verkoop

Van een toch wel spannende tijd, een leuke tijd maken. Dat is altijd ons doel. Wij denken graag met je mee, ook als dat voor ons misschien even niet handig is. We nemen de tijd om je alles rustig uit leggen en zorgen dat je altijd precies weet wat er gebeurt.

Zodat je woning niet alleen snel en goed verkocht wordt, maar dat je straks ook met een grote glimlach je handtekening zet.

Net een stapje harder

Iedereen wil tegenwoordig toch lekker snel en goed geholpen worden? Dat begrijpen wij als geen ander, daarom proberen wij altijd alles net even een stapje sneller en beter te doen dan een ander. Net even eerder dat bord in de tuin, net even eerder die prachtige social media campagne online.

En oh ja, natuurlijk net even eerder die succesvolle verkoop rond maken.

Passie voor het vak

Wij vinden ons werk gewoon leuk en niet alleen omdat we vaak mensen blij kunnen maken. Wat is er nu mooier dan mensen helpen bij een volgende stap, wat de reden ook is. Wij begrijpen dat dat niet allemaal kan tussen 9 en 5 en dat je soms 's avonds iets te binnen schiet.

En als je 's avonds plots een dringende vraag hebt, kun je gewoon even bellen.

Onze klanten zeggen het

Al tijden zijn wij de hoogst gewaardeerde makelaar in Waddinxveen en omstreken. Professioneel, accuraat, deskundig, vertrouwd en goede service zijn enkele termen, waarmee onze klanten ons omschrijven en daar zijn we erg trots op.

Maar waar we eerlijk gezegd het meest trots op zijn, is dat ze ons ook heel vaak vriendelijk, betrokken en enthousiast noemen. Een goede band, daar gaat het om.

Gouwestad

Ook toe aan iets nieuws?

Je kunt altijd even 100% vrijblijvend informeren naar de waarde van je huis en hoe wij je kunnen helpen.

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar