Gouwestad Makelaardij

Aankopen

Een huis is geen broodje

Nu de vraag naar woningen fors toeneemt is de verleiding groot om snel ergens ja tegen te zeggen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar is het eigenlijk niet vreemd dat je je voor veel online aankopen vaak beter informeert?

Je leest reviews, bekijkt beoordelingen van de webshop en gaat op zoek naar de beste prijs voor het product. Terwijl bij het aankopen van een woning vaak op slag ja wordt gezegd, omdat het gevoel "goed" is.

Als aankoopmakelaar begeleiden we je in het realiseren van je woonwensen en zorgen we ervoor dat je met de beste deal in je nieuwe huis terechtkomt. Maar misschien nog wel belangrijker, we nemen je de zorgen uit handen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens bij ons binnen, de koffie staat klaar.
Gouwestad Makelaardij

Waarom met ons aankopen?

Zekerheid over de woning

Wij kijken o.a. mee op het gebied van kwaliteit, gebreken, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, bodeminformatie en energielabels. Omdat je ook in de toekomst met plezier in je woning wilt blijven wonen.

Zekerheid over de prijs

Omdat je niet alleen op zoek bent naar je droomwoning, maar ook wilt weten dat dit in de toekomst geen financiele problemen kan opleveren, iets dat we nu veel zien gebeuren.

Zekerheid over de overeenkomst

Onderhandelen gaat over veel meer dan alleen de prijs. Wij zorgen ervoor dat je op alle facetten de beste voorwaarden verkrijgt en dat deze netjes in de overeenkomst worden opgenomen.

Gouwestad

Zin om iets nieuws te kopen?

Misschien vind je wat in ons aanbod

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar