Midden in de maatschappij

Over ons

Gouwestad Makelaardij
Wil je graag meer weten over onze diensten?

Lees dan hier wat wij voor je kunnen betekenen

Onze kracht

Weten wat er in de stad en de regio speelt

Dát is zonder twijfel onze onderscheidende factor. En dat komt omdat de makelaars van ons kantoor wonen in Waddinxveen en van ‘het dorp’ en haar omgeving houden. Het is ook niet voor niets dat Gouwestad Makelaardij tal van activiteiten sponsort.

Gouwestad Makelaardij is ook een ondernemend makelaarskantoor. Het feit dat wij tijdens de crisis het hardste zijn gegroeid is daarvoor het beste bewijs. We lopen net even iets harder, zitten net even iets eerder aan de onderhandelingstafel en maken daardoor sneller het telefoontje met de mededeling: “Gefeliciteerd je huis is verkocht!”. Of: “Het is gelukt. Pak de verhuisdozen maar in, de woning is voor jullie!”

GM

Léon Wallaart

‘Kopers van toen, regelmatig onze verkopers van nu’

“Het is natuurlijk best een uitdaging, makelaar zijn in de stad waar je zelf ook bewoner van bent.

Want aan de ene kant verdedig je de belangen van de verkoper, wij omschrijven dat “met de minste overlast, in een zo kort mogelijke periode het beste resultaat behalen”, maar aan de andere kant zit je met een koper aan tafel die straks een nieuwe wijk-, of plaatsbewoner zal zijn.

Je onderhandelt op het scherpst van de snede en de week erna kom je elkaar tegen in het winkelcentrum of op de tennisbaan. Ik realiseer me dan ook elke dag dat wederzijds respect superbelangrijk is. En het feit dat de kopers van toen, regelmatig onze verkopers van nu zijn…. geeft aan dat we dat op een goede manier naar onze dagelijkse werkzaamheden weten te vertalen.”

GM

Mike Bijl

‘Met een goed gevoel naar huis’

“Vraag aan Mike Bijl wat hij als makelaar het leukste vindt en hij zegt met een goed gevoel naar huis rijden."

“En dat goede gevoel krijg ik als ik mensen met een lach op hun gezicht het kantoor uit zie gaan. Mijn corebusiness is de verkoop van nieuwbouwprojecten en het verhuren van verhuurprojecten voor professionele opdrachtgevers. Inmiddels heb ik al honderden vaak jonge stellen en gezinnen mogen helpen bij de aankoop van een nieuwbouwhuis.

Ik adviseer bij de keuze voor een woning maar geef ook alle praktische tips over de afwerking, inrichting en het meerwerk. En als ze dan hier blij de deur uitgaan vind ik dat het allerleukste van mijn werk.”

GM
Wim Molenaar

‘Je bouwt een vertrouwensband op’

“Ik ben rustig en zeker niet opdringerig. En dat wordt als ik de reviews over mij op Funda lees toch door veel mensen gewaardeerd."

Dat is ook wel hoe ik er in zit. Ik informeer mensen vooraf op zo eerlijk en realistisch mogelijke wijze wat ze kunnen verwachten. Het kopen of verkopen van een woning is toch een proces. Het mooie van onze werkwijze is dat wij voor onze opdrachtgever de gehele dienstverlening doen.

Vanaf de waardebepaling lopen we met de klant op, totdat we bij de notaris de sleutel overdragen. In die tijd bouw je toch een vertrouwensband op. Ik doe de waardering van het pand, maak de presentatie, doe zelf alle bezichtigingen, voer de onderhandelingen en stel uiteindelijk de koopovereenkomst op. Dit alles maakt mijn werk leuk en heel afwisselend.”

GM
Peter de Joode

‘Ook buiten kantoortijden bereikbaar’

“De woningmarkt gaat altijd in pieken en dalen. De markt zat nog niet eens zo lang geleden in een flinke dip en inmiddels is het weer helemaal hosanna."

Ik heb in de loop der jaren wel een realistische kijk op de markt ontwikkeld. Die kennis en ervaring zet ik elke dag in bij het verkopen en aankopen van woningen. Mijn aanpak begint bij goed luisteren naar de wensen van de klant. Tegelijkertijd verkoop je als makelaar het huis nooit alleen maar doe je dat samen met de verkopende partij. Als een team. Waarbij het natuurlijk duidelijk is dat je een woning niet tussen negen en vijf verkoopt. Dat betekent dat ik ook buiten kantoortijden en werkdagen bereikbaar ben. Want uiteindelijk is een tevreden klant het enige dat telt.”

GM
July van der Eijk

De diversiteit en expertise maakt het team ontzettend waardevol

Als jongste lid van het team, net nieuw binnen, breng ik niet alleen een frisse blik en jeugdige energie, maar ervaar ik ook de voordelen van de diversiteit en expertise die ons kantoor uniek maakt.

In de snel veranderende vastgoedmarkt ben ik enthousiast en leergierig en heb ik als doel mijzelf te verdiepen in de markt en ervaring te delen.

Mijn focus ligt op het ondersteunen van klanten bij hun vastgoed behoeften, of het nu gaat om de verkoop van nieuwbouwprojecten of het vinden van hun ideale garagebox. Tegelijkertijd zie ik elke interactie als een waardevolle leermogelijkheid, waardoor ik onze diensten continu kan verbeteren en afstemmen op de behoeften van onze klanten.

GM
Stefan de Joode

Duidelijkheid en transparantie staat bij mij voorop

"Als jonge vastgoedprofessional ben ik actief bezig met de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed."

"Mijn streven is een helder en transparant proces, zodat mijn klanten een vertrouwd gevoel ervaren bij de aan- en verkoop van hun bedrijfsmatige vastgoed. Ik geniet het meest wanneer ik zie dat mijn klanten tevreden en met vertrouwen hun nieuwe avontuur tegemoet gaan."

Lees ook wat onze klanten van ons vinden

Daar doen we het immers voor

Plezierig contact met Gouwestad. Correct, deskundig en natuurlijk een mooie verkoopprijs. Deze makelaar kan ik iedereen aanraden.
9,5
Dhr. Kees Alblas
Sterrenlaan 38
Het contact was prima. Er is heel snel geschakeld. De afspraken zijn goed nagekomen. Het huis was zeer snel verkocht.
10,0
Een funda gebruiker
Jacob Catslaan 43
Onze makelaar was (is!) deskundig, vriendelijk en attent. Op aangewezen momenten informeerde hij ons snel en duidelijk.
9,5
Een funda gebruiker
Machtelderf 14
4x een 10 zegt alles over deze makelaar daarom normaals een dikke dikke 10! Super super goed geholpen met de verkoop van ons huis en de koop voor ons nieuwe huis. Het is een top team en daar mogen ze trots op zijn bij Gouwestad Makelaardij.
10,0
Dhr. Steenwinkel
Sirius 22

De samenwerking met de makelaar was erg fijn. Hij heeft alles goed begeleid, was open in de communicatie en heeft kennis van zaken.

10,0
Dhr. van der Lugt
Staringlaan 1 G

Erg goede communicatie, alles open en eerlijk bespreken. Het gehele proces was voor ons enorm ontzorgend en fijn

10,0
Dhr. Maarten Blokland
Willem Kloosstraat 44

Snelle en duidelijk communicatie. Prima bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail. Makelaar straalde vertrouwen uit. Flexibel. Huis was binnen 2 weken boven de vraagprijs verkocht, dus dat helpt bij de beoordeling! ;-)

9,0
Een funda gebruiker
Zonnehof 68

Zeer enthousiaste makelaar, prettig in de omgang. Goede begeleiding en service tijdens verkoopproces.

9,0
Een Funda gebruiker
Zuidplaslaan 522

Onze diensten

Wat wij doen

Of je nu op zoek bent naar je nieuwe droomwoning, je woning wilt verkopen, of huisvesting zoekt voor je bedrijf. Wij zijn je graag van dienst met onze gedegen kennis, advies en uiteraard ons enthousiasme.

Een huis is geen broodje

Een nieuwe woning kopen is zonder enige twijfel één van de grootste stappen in uw leven. Dat is een stap die u weloverwogen moet nemen.

Jij kent je woning als beste

Een huis verkopen is voor menigeen een emotioneel traject. Terecht, want je hebt niet zelden heel wat jaren naar volle tevredenheid in je huis gewoond.

Simpelweg de juiste waarde

Voor de financiering van je nieuwe woning of herfinanciering van je huidige huis heb je een taxatie nodig. Uiteraard kunnen wij je woning waarderen.

Een vertrouwd advies

Gouwestad Financiële Diensten is hét onafhankelijk financieel advies- en bemiddelingskantoor in Waddinxveen en omstreken.

Voor de vastgoed professional

Succesvolle nieuwbouwverkoop

Als ervaren, maar bovenal betrokken partner staan wij onze klanten bij in een gezamenlijk streven: Gelukkige kopers en een vloeiend lopend nieuwbouw verkoopproces

Zorgeloze verhuur

Als professionele verhuurpartner nemen wij je graag al het werk uit handen, van contractvorming tot screening en nazorg.

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar