Nieuwbouwproject

Residences Voorweg

Hazerswoude-Dorp

In verkoop
Voorweg
Prachtige appartementen met uitzicht over de polder

Voor ieder wat wils

Opdrachtgever:

AGJ Vastgoed

Aantal objecten:

2 luxe appartementen

Prijzen:

Van € 795.000.- tot € 895.000,-

Oppervlakten:

Van 155 m2 tot 179 m2 inclusief garage, exclusief de terrassen en tuin.

Downloads

Residence Voorweg

Binnenkort kunt u hier de prijslijst en brochure downloaden.

  2 types met verschillende mogelijkheden en terrassen.

  Uitzicht over de polder

  Hazerswoude-Dorp, een rustig plekje midden in het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland, is een geweldige plek om je thuis te voelen, vooral voor mensen die van rust en ruimte houden. Het dorp ligt tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Boskoop en Benthuizen en heeft goede verbindingen naar de snelwegen.

  Op de voormalige locatie van Van der Hoek werken ze nu aan iets heel moois. De oude bedrijfsruimte wordt namelijk omgebouwd tot twee comfortabele appartementen, perfect voor senioren. Op de begane grond komt een appartement van 155 m2 (inclusief garage) met tuin én terras, en op de bovenverdieping een appartement van 179 m2 (inclusief garage) met twee loggia's en een fantastisch open én overdekt terras. Aan de voorkant zijn er twee eigen parkeerplaatsen per appartement beschikbaar en aan de achterkant... een prachtig uitzicht over het water en de polder.

  Beide appartementen worden helemaal klaargemaakt voor comfort en luxe, met dubbele badkamers, glad gestuukte wanden muren met lichtpunten, inbouwverlichting in de plafonds, vloerverwarming en -koeling, 20 zonnepanelen en twee of drie ruime slaapkamers. Dankzij de grote schuifdeuren kun je gemakkelijk naar buiten, naar een terras van respectievelijk 23 m2 voor het begane grond appartement en 56 m2 voor het bovenste appartement. Laats genoemde beschikt over een privé lift, om bij het appartement te komen.

  Dit renovatieproject onderscheidt zich door zijn uitmuntende afwerking. Het buitenterrein wordt voorzien van zorgvuldig aangelegde parkeerfaciliteiten en groenvoorzieningen, terwijl de buitenzijde van het complex wordt gekenmerkt door een gladde witte stuclaag en fraai tegelwerk. Tevens zijn de buitenterrassen reeds voorzien van tegelvloeren. Bij binnenkomst via de keurige entree met lift en trappenhuis betreedt men het appartement. Alle buitenkozijnen zijn uitgevoerd in elegant zwart en voorzien van drievoudig isolatieglas. Verwarming en koeling worden verzorgd door middel van een eigen warmtepompsysteem die is aangesloten op de zonnepanelen.

  De bouw van dit project loopt al, en de oplevering is gepland rond juni 2024. Via deze website zullen wij je op de hoogte houden van de vorderingen. Dus kom snel nog eens terug of vul het contactformulier in voor de nieuwsbrief.

  Gouwestad Makelaardij

  Bouwnummer 1, Begane grond

  Met tuin én terras aan het water

  Dit prachtige appartement op de begane grond beschikt aan de voorzijde over een ruime garage van 30 m2, compleet met een elektrische garagedeur voor gemakkelijke toegang. Het appartement heeft twee slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer voor optimaal comfort en privacy.

  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij

  Prachtig appartement met terras én tuin

  Een fijne combinatie

  Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is het schitterende terras, dat grenst aan het water en is uitgerust met een vlonder. Het terras is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de grootste slaapkamers, beide via grote schuifdeuren. Vanaf het terras geniet je van een adembenemend vrij uitzicht over het water en de uitgestrekte polder aan de achterzijde van het pand. Daarnaast beschikt het appartement over een tuin van circa 70 m2, die grenst aan het terras en zorgt voor een oase van rust en groen. De combinatie van het terras, de tuin en het water maakt dit appartement een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij

  Bouwnummer 2, Verdieping

  dubbel terras en uitzicht op de polder

  Het appartement op de bovenste verdieping biedt met zijn royale oppervlakte van 179 m2 nog meer meer binnen-, en buitenruimte. Deze woning heeft ook een andere indeling en beschikt over drie slaapkamers en veel buitenruimte. Ook dit appartement heeft een grote garage van ruim 30 m2.

  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij

  Het beste van twee werelden

  voor als je nog meer ruimte wilt

  Het appartement op de bovenste verdieping biedt met zijn royale oppervlakte van 146 m2 en grote buitenruimte het "het beste van twee werelden".

  De master bedroom van dit appartement is een oase van luxe en comfort. Deze royale slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en suite, wat een gevoel van exclusiviteit en gemak biedt aan de eigenaar. De badkamer en suite is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een ligbad en inloopdouche en is ontworpen met aandacht voor detail. Een bijzonder kenmerk van deze slaapkamer is ook de aanwezigheid van een speelse loggia, waardoor deze kamer een uniek karakter krijgt. De loggia biedt een intieme buitenruimte waar bewoners kunnen genieten van de frisse lucht, terwijl ze toch beschut zijn tegen de elementen.

  Aan de rechterzijde van het appartement bevinden zich de twee andere slaapkamers. Deze slaapkamers zijn ruim van afmeting en delen samen de tweede badkamer. Ook deze badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een fijne inloopdouche.

  Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee terrassen die met elkaar verbonden zijn. Eén gedeelte is overdekt, terwijl het andere volledig open is. Beide terrassen zijn toegankelijk via grote schuifpuien, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het uitzicht vanaf de terrassen is werkelijk fantastisch, met een panoramisch zicht op de omgeving. Deze buitenruimtes bieden een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij
  Gouwestad Makelaardij

  Meer weten?

  Neem contact met ons op

  De locatie van Residence Voorweg

  © 2024 Gouwestad Makelaardij

  Privacyverklaring

  Logo VBO Makelaar