Nieuwbouwproject

Parkzijde fase 2 - De Jonge Veenen

Ineens heb je de ruimte

In verkoop
De Jonge Veenen

De verkoop is gestart

Opdrachtgever:

Vosplan Vastgoedontwikkeling & Batenburg Bouw & Ontwikkeling

Aantal objecten:

54 woningen in het groen

Prijzen:

Van € 462.500,- tot € 1.175.000,-

Oppervlakten:

Van 131 m2 tot 271m2

26 typen en vele varianten

deelgebied Parkzijde

In de Jonge Veenen krijg je de ruimte. Binnen en buiten. Met die belofte hebben we vanaf 2014 in fase 1 en 2 bijna 400 woningen gebouwd. In het Groene Hart is een prachtige groene wijk ontstaan. De kopers werden verrast door de kwaliteit van de architectuur, geïnspireerd op de jaren dertig vol met authentieke details. Nu is het tijd voor nieuwe woningen, met nog meer aandacht voor de omgeving.

We besteden extra aandacht aan de thema’s groen, water en spelen. Een heerlijke  plek voor kinderen om op te groeien, met aandacht voor de toekomst. In fase 2 bouwden we al twaalf duurzame nul-op-de-meter woningen.  We gaan op dezelfde duurzame voet verder. Alle woningen in deelgebied Parkzijde worden gasloos en bouwkundig energie-neutraal.

Fasering

In totaal worden er de komende jaren 150 woningen gebouwd in parkzijde. De eerste 54 woningen zijn nu in verkoop. Op de impressie hieronder zijn deze woningen wit omkaderd. Het zijn 3 villa's,  16 tweekappers en 35 gezinswoningen in veel verschillende maten en uitvoeringen.

Gouwestad Makelaardij

Herenhuizen

Aantrekkelijke woningen met veel ruimte

Verspreid door het hele plan vindt u deze royale woningen. Door de brede beukmaat van 5,4 meter heeft u heerlijk de ruimte. Net als bij de andere types is ook deze woning in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Bij de woningen met een voortuin op het zuiden is deze extra diep en heeft de woning ook aan de voorzijde openslaande deuren naar de tuin. Drie slaapkamers, een kleine extra kamer en optioneel een extra kamer op zolder zorgen voor veel ruimte. Van deze woning worden er  13 aangeboden. Koopsom vanaf € 462.500,- von.

Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

Herenhuizen XL

Met een beukmaat van 5,7 meter bieden deze woningen lekker veel ruimte,  er zijn bovendien  verschillende hoekvarianten met een extra uitbouw. Op de eerste etage biedt de woning nog twee ruime slaapkamers en een kleinere kamer ideaal als werkplek of inloopkast. Op zolder vindt u de technische ruimte en een wasruimte/berging aan de achterzijde en een sfeervolle slaapkamer aan de voorzijde. Van deze woning worden er acht aangeboden. Koopsom vanaf € 489.500,- von.

Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

Tweekappers

Deze prachtige tweekappers worden aangeboden in veel verschillende varianten. Met of zonder erker, met of zonder veranda. Of een leuk Frans balkon. Een gedraaide kap. Laat je verrassen door de vele keuzes en de ruimte binnenin.  Optioneel is een slaapkamer en badkamer beneden ook mogelijk, zodat u hier nooit meer weghoeft. De brede achtertuin grenst aan het water. Van deze woningen gaan er nu tien in verkoop. Koopsom vanaf € 689.500,-

Gouwestad Makelaardij

Tweekappers XL

Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn schitterend gelegen op de plek waar het park en de polder elkaar ontmoeten. Het zijn niet alleen aantrekelijke woningen om te zien, ze zijn met meer dan 200 m2 gebruiksoppervlak ook erg volumineus. En danzkij de hoge plafonds heeft u hier heeft u echt de ruimte. De mooie hoge entree en de hoge kap op de tweede verdieping maken het feest compleet. Van deze woning worden er nu zes aangeboden. Koopsom vanaf € 799.500,- von.

Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

Poldervilla's

Langs de rand van de polder verrijzen negen poldervilla's. Alle negen uniek. Toch delen ze ook een aantal kenmerken. Zoals het rieten dak. De grote hoeveelheid openslaande deuren. Het ruime kavel. En maar liefst 270 vierkante meter oppervlak. Met staandaard twee badkamers en drie wc's scheelt dat ook weer meerwerk. Net als de luxe master bedroom met ensuite badkamer. Koopsom vanaf € 1.085.000,- von.

Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

Meer weten?

Neem contact met ons op

De locatie van de Jonge Veenen Parkzijde

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar