Nieuwbouwproject

Business Parkrand

FASE 1 BINNENKORT IN VERKOOP!

Schrijf u nu vast in en wij houden u op de hoogte van de voortgang

In verkoop
Gouwestad Makelaardij
Heb je belangstelling vul het inschrijfformulier in

De verkoop is gestart.

Opdrachtgever:

Wayland Real Estate

Aantal objecten:

213 units/kantoren
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

INTERESSANT VOOR ONDERNEMERS ÉN PARTICULIEREN!

Business Parkrand

Hét nieuwe en moderne businesspark op een unieke locatie in Waddinxveen. Direct aan de nieuwbouwwijk Park Triangel wordt het terrein van 15.900 m2 met garageboxen, business units, bedrijfsruimtes en kantoren ontwikkeld.

Voor ondernemers biedt Business ParkRand diverse mogelijkheden. Van een opslagruimte in de vorm van een garagebox tot een compleet eigen bedrijfsruimte met kantoor.

Daarnaast zijn de garageboxen ook ideaal voor particulieren. Als particulier kan de box worden gebruikt voor bijvoorbeeld opslag, stalling of hobbyruimte.

EEN GARAGEBOX VOOR OPSLAG, STALLING, WERK/HOBBYRUIMTE

Overvolle schuur en/of zolder? Dan is een garagebox wellicht een oplossing! Het is de perfect plek voor het veilig opslaan van persoonlijke bezittingen. Of voor het stallen van een voertuig, zoals een auto, camper of  boot.

Een garagebox is ook een ideale werplek. Of u nu een hobbyist bent of een professional, een garagebox biedt de mogelijheid om te werken wanneer u dat wil. 

CREËER DE IDEALE WERKPLEK! 

Of u nu een startende ondernemer bent die behoefte heeft aan een garagebox, een groeiend bedrijf dat op zoek is naar een business unit, of een gevestigd bedrijf dat extra bedrijfs- en/of kantoorruimte nodig heeft. Op Business ParkRand is er voor iedere onderneming een geschikte ruimte.

Parkrand Waddinxveen

Zuidelijke Rondweg, 2741 RA Waddinxveen

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar