Nieuwbouwproject

Geinse Wal Nieuwegein

48 twee- en driekamerappartementen aan de centrumrand van Nieuwegein

Verkocht
Gouwestad Makelaardij
Heb je belangstelling vul het inschrijfformulier in

De verkoop is gestart!

Opdrachtgever:

Aannemingsbedrijf Van der Vlist B.V.

Aantal objecten:

24 appartementen

Prijzen:

van € 295.000,- tot € 388.995,-

Oppervlakten:

van 51 m2 tot 74 m2
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij
Gouwestad Makelaardij

Nu in de verkoop

Geinse Wal 

Ruim en praktisch wonen,met volop parkeergelegenheid

Aan de rand van het stadshart van Nieuwegein en vlakbij park OudeGein worden aan de Meerwal twee kantoorpanden getransformeerd tot achtenveertig moderne twee- en driekamer appartementen. De appartementen worden comfortabel, duurzaam en energiezuinig gebouwd en beschikken allemaal over een buitenruimte. Het project bestaat uit twee gebouwen die de namen Geinse Wal I en Geinse Wal II krijgen.

Per gebouw worden er vierentwintig appartementen gerealiseerd, verdeeld over 4 woonlagen. Er zijn zeven typen appartementen varierend van indeling en met oppervlaktes vanaf 51 m2 oplopend tot 74 m2. De meeste appartementen hebben twee slaapkamers en ieder appartement wordt uitgevoerd met een heerlijk balkon en moderne badkamer. Voor de fietsen is er een gezamenlijke fietsenstalling en parkeren kan voor de deur.

Met oog op uw toekomst

De komende jaren worden er steeds hogere eisen gesteld aan de energiezuinigheid op het gebied van wonen. Daar hoeft u met een woning in de Geinse Wal niet over na te denken, want de appartementen zijn klaar voor de toekomst. Wel zo fijn, zeker voor het milieu en uw wooncomfort. Om de appartementen toekomstbestendig te transformeren worden er verschillende verduurzamende maatregelen getroffen. Ondanks dat de transformatie volgens het Bouwbesluit niet hoeft de voldoen aan de BENG-eis (Bijna Energie Neutrale Gebouwen), wordt de eis door de manier van bouwen en de materiaalkeuzes wel grotendeels nagestreefd.

De locatie van de Geinse Wal

Meerwal 19, 3432 ZV Nieuwegein

© 2024 Gouwestad Makelaardij

Privacyverklaring

Logo VBO Makelaar